Travel in Time Spectaculaire Show met Hoofdletters!

In het prachtig verbouwde theater De Maaspoort in Venlo hebben we de Travel in Time Show bijgewoond van The Dream, René Shuman & Angel-Eye.
Een topshow met een gastoptreden van Riem de Wolff, een compleet show orchestra en showdancers.
Kortom rock & roll amusement van de bovenste plank.
Dit smaakt naar meer!

Lees verder


50 jaar Ramona in de Flamingo, Hoogvliet


Lees verder

Rosy Pereira en Riem de Wolff

Blue Diamond Riem de Wolff jubileert
klik hier;  de Telegraaf van 15 augustus 2009


MISTER BLUE DIAMOND KOMT MET LIVE REGISTRATIE CONCERT + EXTRA’S

Op 23 augustus is het dan eindelijk zover….. de presentatie van de eerste DVD van de zingende, swingende, levende legende; Mister Blue Diamond Riem de Wolff !

De DVD bevat een live registratie van  een concert met de topband Windfall in de ‘Flamingo’ in Rotterdam-Hoogvliet, een geslaagde mix van oude Blue Diamonds hits + enkele tracks van Riem's nieuwste CD.

Verder ook een minidocumentaire met nooit eerder gepubliceerde familiefoto’s vanaf de aankomst in Nederland tot nu, een ontwapenend interview van Joop van der Hor waarin Riem ons een intieme kijk in zijn privéleven gunt en als bonus zijn ambassadeurschap van de New Yorksteppers en de DreamFoundation, een stichting die ernstig zieke mensen hun laatste wens helpt te vervullen.

Op de DVD staan maar liefst 21 nummers waaronder natuurlijk ook de millionseller Ramona, Little Ship, Oh Carel en recente nummers van zijn album ‘Back on Track’.
De totale speelduur is maar liefst 120 minuten, ruim twee uur puur luister en kijkgenot.Naast het 70 minuten durende live concert en de vele extra’s zijn ook de begeleidende dansgroepen ‘The Aces of Swing’en ‘Bunga Melati’ te bewonderen.

Het eerste exemplaar van ‘RIEM DE WOLFF & WINDFALL IN CONCERT’ wordt uitgereikt op zaterdagavond 23 augustus tijdens de beroemde Pasar Istimewa te Zeewolde.  Riem de Wolff en Windfall treden op nadat eerder op de dag al het concert plaats vindt van de absolute mega-countryster uit Indonesië; TATOWI YAHYA featering de Nederlandse countryzangeres Jaqueline van der Griend.
Met de Pasar toegang van € 8,50 heeft men bovendien gratis toegang tot het DVD live concert van Riem de Wolff ’s avonds om 20.00 uur.

De organisatie van de Pasar en de live concerten van Blue Diamond Riem de Wolff & Windfall en Tatowi Yahya en vele andere artiesten is in handen van Kwekel Evenementen Hellevoetsluis en Wout Nijland Producties.

De DVD is o.a. ook bij ons te bestellen, prijs 15,00 excl. porto, bestel /order


Radio 5 luisteraars kiezen de Blue Diamonds single 'Ramona' tot beste plaat van de jaren 60.
De single van het zeer succesvolle duo brak in 1960 alle bestaande verkooprecords in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Mexico, Thailand, Japan en Indonesië.
Ramona was maandenlang de best verkopende single in Nederland en stond maar liefst zes maanden in de hitlijsten.

Nu staat Ramona wederom op nummer 1.
Vrijdag 29 juni presenteerde Radio 5 de Top 100 van de Jaren 60 die wordt gedomineerd door de evergreens uit de jaren 60.

Persbericht Publieke Omroep, donderdag 28 juni 2007


Riem de Wolff Anneke Grönloh in speelfilm van Marion Bloem

“Ver van Familie” is een familiefilm over Indische migranten, die in een andere omgeving een nieuw bestaan hebben moeten opbouwen, maar zich nooit helemaal los hebben kunnen maken van hun verleden.

De film geeft soms op hilarische wijze, dan weer met ontroering, zicht op de hechtheid van een migrantenfamilie.
Maar ook het benauwende karakter van de hechte familieband wordt getoond.


Na enkele succesvolle try-outs gaat het theaterconcert 'Back to the Real Sixties' van start.
Hierin ook een showblok met Riem begeleid door de Maskers.

Verder in deze show; Erik Mooijman als Mr Dracula, Johnny Kendall (van Johnny Kendall & the Heralds) en Rini Oudhuis (o.a. Dizzy Mans Band, Pee Wee & The Specials en Bram Vermeulens' Toekomst)


Met als basis de nieuwe CD van ‘Mr Blue Diamond’ Riem de Wolff, ‘Back on Track’ worden er momenteel opnamen gemaakt voor een DVD.


met The Deans


de blazerssectie

Op deze DVD komen ca. 10 videoclips van de nieuwe CD (o.a. opnamen uit de studio met Sarah Jory en John Pettifer), een nog nader te bepalen aantal ‘live’ bonustracks (de 5 grote hits?) aangevuld met een mini documentaire over Riems’ carrière (compleet met nooit eerder uitgebracht, privé video- en fotomateriaal).
Onder deze bonustracks o.a. live opnamen met Of Course en met The Deans.

De DVD wordt o.a. uitgevoerd met een door Riem ingesproken startmenu en ondertiteling in de vier Europese talen; Nederlands, Duits, Engels en Frans.

N.B, voorbeeld video's zijn onbewerkt 'ruw' materiaal.


Donderdag 23 februari was Riem de Wolf te gast in de studio van Radio 227 in het programma Giddy Up Country, gepresenteerd door Ton Polderman .

In deze ruim twee uur durende uitzending kwam Riem uitgebreid aan het woorden werd er ruimschoots aandacht besteed aan het nieuwe album ‘Back on Track’.
Uiteraard werd het ‘oude’ Blue Diamonds werk niet vergeten.

Gedurende de uitzending werd Sarah Jory (live) geïnterviewd o.a. over haar bijdrage aan Riems’ nieuwe CD.

Radio 227 kent een muziekformat op basis van een easylistening en een middle of the road programmering.
90% van deze muziek komt van (ver) voor 1990 en is dus hoofdzakelijk gericht op de bevolkingsgroep boven de 40 jaar.

Onder easy-listening wordt verstaan een mengeling van jazz, blues, country, soms licht klassiek en gemakkelijk in het gehoor liggende popmuziek zonder "jankende gitaren, rappers of schreeuwers" die men graag meezingt of neuriet.
Een zgn. "feel-good" format dus.


Colum van Joop van der Hor

Botlekbladen 12 mei 2005

 

Klik hier voor vergroting

Borderline 2005, bron Country Dance NewsBron: Maandblad MOESSON juni 2005


Na een intensieve voorbereiding stond Riem de Wolff, tezamen met de formatie Of Course, op 20 februari met zijn theatershow in de Rotterdamse Doelen.

In een nagenoeg uitverkochte Doelen was er na afloop van dit -speciaal voor de theaters- uitgebalanceerde concert een staande ovatie van enkele minuten.


Rotterdams Dagblad
17 februari 2005

Lees verder

Lees Verder

Rotterdams Dagblad
3 juli 2004

Lees Verder

Rotterdams Dagblad
26 juli 2004